Visgraat vloer

Wie graag een vloer wil met een chique uitstraling komt al snel uit op een visgraat vloer. Deze houten vloer geeft elk interieur een elegante basis. Zo zal dit patroon het klassieke karakter van een oud pand accentueren en geeft het een nieuwbouwwoning juist een extra dosis karakter.

Een klassieke look

Bij een visgraat vloer zijn de houten delen in een schuinlopend patroon gelegd. Dit zorgt voor meer dynamiek in de ruimte. Daarnaast kun je voor verschillende houtlengtes en kleuren kiezen. Dit heeft allemaal weer een andere uitstraling.

Wil je weten wat het effect van visgraat is in een grote of juist kleine ruimte? Onze medewerkers kijken graag met je mee en voorzien je van passend advies.

Uitgebreide kleurkeuze

Bij VGvloeren heb je de keuze uit meer dan 40 prachtige houtkleuren. Je kan je visgraat vloer dus volledig aan laten sluiten bij jouw wensen. Welke is jouw favoriet?

donkere houten vloer
middenbruine houten vloer
witte houten vloer

Wil je een graag een rustige basis in huis? Ga dan voor een visgraat vloer in een lichte houtkleur met weinig noesten en tekeningen. Een donkere variant zal juist voor meer warmte en een knusser gevoel zorgen.

Bovendien heeft de lengte van de vloerdelen effect op de uitstraling van de ruimte. Wist je bijvoorbeeld dat je met het juiste legpatroon een kamer groter kan laten lijken? Onze medewerkers geven je graag advies.

Visgraat vloer met vloerverwarming


Een visgraat vloer kun je goed combineren met vloerverwarming. Sterker nog: het is een efficiënte en zuinige manier om een ruimte te verwarmen. Zo heb jij nooit meer last van koude voeten. 

Onze houten vloeren worden op een speciale manier gelegd, waardoor het hout niet zichtbaar gaat werken wanneer je hier een vloerverwarming onder legt. Je visgraat vloer blijft dus mooi én voelt altijd prettig aan. Dit zorgt voor ultiem wooncomfort.

Bovendien heb je geen radiatoren meer nodig, waardoor jouw houten vloer nog beter tot zijn recht komt.

Visgraat vloer leggen


Het leggen van een houten visgraat vloer is vakwerk. Wij hebben daarom ook een aantal vakmannen in huis die gespecialiseerd zijn in het leggen van deze klassieke houten vloer. Zo ben jij verzekerd van een prachtig resultaat.

Onze houten vloeren zijn van hoge kwaliteit en worden met veel zorg voor jou geselecteerd. Twijfel je over de houtkleur of de legwijze? Bezoek onze showroom voor advies op maat of laat onze experts bij jou langskomen. Wij staan voor je klaar!

Prijs van een visgraat vloer

Al onze eikenhouten vloeren zijn maatwerk. De visgraat vloer prijs is dus afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals de ruimte, de houtkleur en de afwerking. Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Vraag dan een offerte op maat aan of bezoek onze showroom voor een vrijblijvend gesprek.

Een visgraat vloer in alle ruimtes

Wil je jouw prachtige visgraat vloer graag doortrekken zodat deze over de gehele verdieping ligt? Dat kan! Deze vloer oogt namelijk niet alleen stijlvol in de woonkamer, maar geeft ook je keuken en zelfs je badkamer een flinke dosis karakter.

Wij behandelen de visgraat vloer met een speciale, natuurlijke olie die ervoor zorgt dat de vloer beschermd is tegen invloeden van buitenaf, zoals water.

houten vloer

Onze showroom

Heb je hulp nodig met je keuze voor een houten vloer? In de showroom van VGvloeren kun je – op afspraak – alle houtkleuren en legpatronen zien. Onze experts voorzien je bovendien van een passend advies op maat en kunnen vrijblijvend een offerte op maat maken.