Neem een kijkje in deze nieuwbouwwoning in Amsterdam. De prachtige visgraat vloer van VGvloeren zorgt voor een karaktervolle basis en een warme sfeer.

Een sfeervolle visgraat vloer

Mist jouw nieuwbouwwoning sfeer? Ga dan voor een houten visgraat vloer, zoals in deze woning in Amsterdam. Het klassieke patroon voegt een smaakvol vleugje karakter toe en zorgt voor een warme basis van het interieur. Door de vloer in de gehele woning door te laten lopen, creëer je bovendien een mooi geheel.

prijs visgraat vloer

Een warme basis

Een visgraat vloer is een klassieke vloer en tilt elke ruimte naar een hoger niveau. Het hout heeft bovendien een warme en natuurlijke uitstraling. Het vormt dus de perfecte warme basis voor een fijn thuis.

Bij VGvloeren kun je uit meer dan 40 houtkleuren kiezen waardoor er altijd wel een visgraat vloer is die bij jouw wensen past. Zo laat een lichte vloer met weinig noesten de ruimte groter lijken en zal een donkere vloer met grove tekeningen het huis juist een stoere touch geven. Aan jou de keus!

Visgraat vloer met verwarming

Al onze eiken vloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Deze houtsoort heeft een lage RC waarde (Resistance Construction). Dat betekent dat de warmte sneller wordt overgedragen en dat de vloer ook langer warm blijft. Op en top comfort dus!

Combineren van materialen

In deze nieuwbouwwoning in Amsterdam is gekozen voor een levendige visgraat vloer. Je kunt extra sfeer aan een ruimte toevoegen door verschillende materialen te combineren met elkaar. Zo zie je dat twee vloerkleden elkaar overlappen. Het rechthoekige grijze kleed kadert de zithoek, terwijl het hoogpolige vloerkleed extra warmte toevoegt door het zachte materiaal.

Je kunt ook prima hout met hout combineren. De ronde houten eettafel past prachtig bij de visgraat vloer, niet waar? 

Een visgraat vloer in jouw woning

Ben je gecharmeerd van de klassieke look van een visgraat vloer? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan. Onze experts kunnen je bovendien voorzien van advies. Zo weten zij precies welke houtkleur perfect past bij jouw gewenste sfeer en kunnen ze adviseren welke breedte en lengte van de planken het maximale uit jouw woonruimte halen.