Neem een kijkje in deze nieuwbouwwoning in Amsterdam. De vloer lijkt misschien van licht eikenhout, maar het is een schitterende PVC vloer van VGvloeren.

PVC vloer houtlook brede planken

Waar kies je voor als je wel de warme, sfeervolle uitstraling van hout in huis wil, maar niet de nadelen van een houten vloer? Met een PVC vloer houtlook krijg je het beste van beide werelden. Want PVC vloeren zijn kras- en waterbestendig en makkelijk te onderhouden. En je hebt ruime keuze uit verschillende ontwerpen, zoals eikenhout, kastanje of dennen, maar ook allerlei PVC vloeren met steenlook. De bewoners van dit appartement kozen een chique brede plank voor hun PVC vloer in de lichte, warmeiken kleur Reservoir Oak Lyn.

Een duurzame pvc-vloer met houtlook

De basis van een PVC vloer is een soort plastic en dat klinkt misschien in eerste instantie niet erg duurzaam, maar dat zijn de PVC vloeren van VGvloeren zeker wel. Hoe kan dat dan? Allereerst heeft PVC een hele lange levensduur. PVC vloeren gaan wel 25 jaar mee. En zo lang er geen nieuwe vloer wordt aangelegd, worden er geen nieuwe grondstoffen gewonnen. Daarnaast is een PVC vloer een dun vloersysteem, waardoor het rendement in combinatie met een vloerverwarming vele malen hoger is dan van bijvoorbeeld houten vloeren.

Landelijk chic

De PVC vloer houtlook in deze nieuwbouwwoning in Amsterdam sluit perfect aan bij de interieurstijl van de bewoners. Er is bijna geen ander materiaal waarmee je zo makkelijk een ontspannen sfeer in huis creëren als met hout. Door de natuurlijke look kun je alle kanten op. In dit appartement komen de klassieke houten meubels, de zachte kleur van de bank, de zilveren kandelaars en het zilveren keukengerei prachtig samen in een landelijk chic interieur. Welke kleur PVC vloer past het beste bij jouw inrichting?

Een PVC vloer in jouw woning?

Wil jij ook graag een duurzame PVC vloer die bij jouw interieur past? Laat een gratis prijsberekening maken door onze vakmensen. Zij bereken niet alleen de kosten voor een PVC vloer, maar kunnen je ook adviseren in de keuze voor een vloer. Ze denken graag met je mee over de houtkleur, het formaat van de planken en het legpatroon.