Er is niets zo prachtig als een interieur met een houten vloer. Het kleedt je woning aan en zorgt voor een authentieke uitstraling. Er zijn tegenwoordig veel verschillende vloersoorten, maar er is niets zo natuurlijks als een houten vloer in je interieur. Hout leeft en dat voel je. Het heeft een rustgevend gevoel wanneer je er met je blote voeten overheen loopt. We bieden je een aantal populaire manieren aan om een houten vloer te laten leggen.

De klassieke planken vloer

Een legpatroon die nooit uit de mode gaat: de planken vloer. Dit patroon leggen we altijd met de val van het licht mee, zodat de woning groter oogt. Dit is een eikenhouten vloer in zijn meest natuurlijke vorm. Het voordeel van deze eigentijdse look, is dat je er jarenlang mee door kan. Ons complete assortiment aan houtkleuren kunnen we in dit legpatroon aanbrengen. Kijk bij de productomschrijving welke maten we beschikbaar hebben. De grootte van de plank is van invloed op het resultaat.

Wit interieur met houten vloeren

Of je interieur nou volledig wit is, dat maakt bij een houten vloer niets uit. Des te beter komt de houtnerf tot zijn recht! Bij een wit interieur past in feite elke houten vloer. Of we deze nou leggen als rechte planken, in visgraat of Hongaarse punt. Een populaire keuze is een houten vloer met whitewash. Dankzij de whitewash komt het wit heel subtiel in de vloer terug.

Interieur met donkere houten vloer

Een donkere houten vloer zorgt voor een warm interieur. Met name fijn in ons koude land, waar het grootste deel van het jaar de zon niet schijnt. Een donkere houten vloer gaat perfect samen met houten meubelen van allerlei tinten. Ondanks dat de vloer donker is kunnen lichte meubelen zorgen voor een rustige sfeer. Vaak wordt rust enkel geassocieerd met compleet lichte interieurs. Dit terwijl donkere vloeren en wanden juist zorgen voor een prikkelarme omgeving, die sereniteit oproepen.

Transparante prijzen

Bij VGvloeren zijn we volledig transparant over onze vloeren. Voor onze houten vloeren geldt dat de aangeduide prijzen all inclusive zijn. Hierbij zit het leggen van de vloer inbegrepen. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op, dan ontvang je zo snel mogelijk een begroting in je mailbox. Per houtkleur, grootte van de plank en legwijze varieert de prijs per vierkante meter.

Heb je nog vragen? Mail ons via info@vgvloeren.nl.